День народження Дениса Міхеєва,

засновника MKMG

[
Час прочитання:
]

Сьогодні, 24 вересня, свій 38-й День народження святкував би засновник MKMG Денис Міхеєв. І хоч ти не з нами, ти назавжди залишишся в наших серцях тим, хто мотивує, надихає і допомагає повірити в себе та у свої сили.

13 серпня 2018 року на 36-му році пішов з життя, але назавжди залишився в пам'яті засновник компанії, друг і наставник МК Медіа Груп Денис Вікторович Міхеєв.

Денис народився в Житомирі, але другою його Батьківщиною стало село Троща на Житомирщині.

Це місце було важливим для нього. Саме тут зароджувалися ті цінності і принципи, за якими він жив. Вони проявлялися і в школі, і пізніше в інституті. Представляючи себе в майбутньому «великим комбінатором», він завжди придумував нові проекти і завжди прагнув мотивувати інших постійно розвиватися.

З дитинства Денис виявляв темперамент новатора і невтомного борця за свої ідеї. Він все життя прагнув виходити за рамки системи, боротися з тим, що його не влаштовувало і створювати що-небудь своє та нове.

Денис дивував своїм напором ще з університету, коли самостійно пішов на підготовчі курси для вступу на факультет соціології в Києво-Могилянську академію. Самостійно вступив і зайняв одне з перших місць в рейтингу.

Робота на телебаченні почалася з компанії Продюсерський центр «Prime Time», де Денис був менеджером з продажу. Коли нагрянула криза, можливо, більшість опустили б руки. Але Денис вирішив пробивати власну дорогу. На свій ризик у 2008 році разом з вірним другом Борисом Карпусенком він заснував МК-Дистрибьюшн (МК - Міхеєв & Карпусенко), яка переросла пізніше в МК Медіа Груп.

Про Дениса Міхеєва можна говорити нескінченно, але варто відзначити найважливіше, що спливає в пам'яті і серці у кожного, хто його знав — любов до людей. Він цінував дружбу і щирі справжні стосунки. Обставини могли складатися по-різному, і люди в його житті з'являлися і йшли з різних причин, але у всіх, ми впевнені, залишилися теплі спогади. Він турбувався за долю кожного. Денис прагнув мотивувати близьких йому людей, надихати на вихід з рамок, вірити в себе і свої сили.

Його улюбленим символом була мудра сова, символ гри «Що? Де? Коли? », яку Денис дуже любив. У компанії МК весь колектив завжди з нетерпінням чекав чергової гри, каверзних запитань і звернення «Пан ведучий».

Денис був мудрим компасом, який допомагав знайти напрямок.

Від усіх тих, кому ти був дорогий.

Світла пам'ять про тебе завжди буде жити серед нас.
Твоя команда MKMG.